rom
Star Star Star Star Star

2 Million B.C.

Play Real

După cum știți, în urmă cu două milioane de ani, lumea era cu totul diferită. În zilele acelea, oamenii trăiau în peșteri, pădurile erau cutreierate de dinozauri uriași care mâncau tot ce apărea în calea lor.

Joacă ca la aparate 2 Million B.C.

Cu toate acestea, chiar și pe vremurile acelea grele și sălbatice femeile iubeau frumusețea și luxul.

Eroul mașinii de joc de 2 Million B.C. de la Betsoft este nevoit să umble prin junglă în căutarea diamantului, la care visează de mult timp iubita lui. Nu este deloc dificil de a găsi diamantul, ci de al fura de la un tigrul cu dinți sabie. Iubitorii de jocuri ca la aparate trebuie să dispună de mult curaj jucând pe cele cinci role și treizeci de linii de pentru a obține diamantul râvnit și de a ieși din pădurea deasă pe picioare, ci nu în stomacul tigrului periculos.

Beneficiile jocului 2 Million B.C.

Culorile exuberante ale junglei precum și efectele 3D în acest joc sunt pur și simplu superbe. Rubinul roşu, lingouri de aur, vase de lut pline cu monede și pietre prețioase, simbolul focului, simbolul care seamănă cu Stonehenge, roți de piatră și bijuterii preistorice pentru femei – toate acestea sunt simbolurile pe care le vei întâlni pe parcursul acestui joc. În cazul în care pe tambururi apare o combinație de trei imagini de femeii primitive, apoi pe ecran apare omul primitiv care ia pe una dintre ele după ce îi dă un sarut excitant. Jucați slotul 2 Million B.C. în cazinoul nostru on-line şi bucurați-vă de atmosfera amuzantă de joc și de câștiguri excelente.