rom
Star Star Star Star Star

8 Ball slots

Play Real

Pentru mulți biliardul este jocul favorit. Milioane de fani îşi dedică timpul liber anume acestui joc. Aparent, echipa Playtech de asemenea iubeşte acest joc uimitor.

Aparatul de jocuri de noroc online 8 Ball slots

Pe baza billiard-ului american a fost creată mașina de jocuri casino 8 Ball slots. Slotul 8 Ball slots te transferă instantaneu pe un teren de joc virtual și începe un joc interesant și captivant. Pe cele trei role și o linie activă izbucnește o adevărată luptă între acest mecanism de metal fără suflet și jucător. Este greu de crezut, dar slotul într-adevăr crează impresia de a fi present la un joc real de biliard, pe care vrei să-l joci la nesfârșit.

Caracteristicile jocului ca la aparate 8 Ball slots

Pe ecran vei vedea două tipuri de bile: simple colorate și cu dungi. Pentru a câștiga ai nevoie de a colecta o combinație de bile de același tip. Cel mai mare câştig este oferit pentru o combinație de optari. Cel mai valoros caracter este o minge cu cifra opt. În cazul în care pe o linie activă jucatorul obţine trei asemenea mingi, acesta câştigă marele jackpot : 2000 sau 800 monede. Totul depinde de pariu. Selectează modul demo și joacă slotul 8-Ball slots gratis. Cel mai probabil, este că după câteva spin-uri de succes vei dori să faci pariuri reale, deoarece aici jucătorii obțin un profit bun fără a depune mari eforturi.