rom
Star Star Star Star Star

A Night in Paris

Play Real

Paris este oraşul romantismului si dragostei, pe care visează să îl vadă milioane de oameni.

Aparatul de joc A Night in Paris

Cu toate acestea, capitala Franței, atrage nu numai turiştii îndrăgostiţi, ci, de asemenea şi hoți profesioniști care doresc să jefuiască un muzeu cu lucruri preţioase. Acesta este motivul pentru care musculosul Jerome Labas păzeşte ușile muzeului. Cu toate acestea, Jerome a scăpat recent din atenţie un hoț inteligent și viclean. Acum acesta se plimbă pe coridoarele muzeului, alegând încet cele mai valoroase obiecte.   

Descrierea mașinii de joc A Night in Paris

Hoțul care sa strecurat în muzeu este extrem de inventiv și viclean. Acesta este motivul pentru care Jerome este gata să mulțumească orice jucător care va da ceva ajutor la capturarea hoțului într-un joc bonus special. Trei simboluri a unui tablou declanșează un joc bonus suplimentar în care hoţul se gândeşte ce obiect să fure.

În cel de-al doilea joc bonus, odată ce apar trei embleme ale paznicului, aparatul A Night in Paris, începe să se rotească rolele fără a lua nici un ban de la jucători.

Maşina de jocuri la aparate A Night in Paris va oferi fiecărui jucător o mulțime de emoții pozitive și o oportunitate excelentă de a obţine câștiguri mari.

Învârtind cele cinci role și urmărind cu atenție rezultatul pe treizeci de linii de plată a maşinii de jocuri ca la aparate gratis A Night in Paris, participanții trebuie să ajute gardianul curajos să găsească intrusul și să-l transmită poliţiei.