rom
Star Star Star Star Star

A Night Out

Play Real

A Night Out este un nou slot interesant și neobișnuit lansat de Playtech care este oferă oportunitatea de a participa la o petrecere virtuală excelentă.

Descrierea jocului de noroc online A Night Out

Aici este tot de ce ai nevoie pentru o petrece excelentă, începând de la tot felul de băuturi alcoolice,  și terminând cu fete frumoase care dansează şi se distrează de minune.

Beneficiile maşinii de joc A Night Out

Jocul aparate casino A Night Out transferă juătorii în atmosfera unui club virtual, în care aceştia se vor distra primind o porţie bună de adrenalină. Printre simbolurile jocului se numără : cocktail-uri colorate, paharul de bere, barman-ul, fata care dansează și alte imagini tematice. Terenul de joc este format din 5 tambururi și trei linii. În jocul principal, obiectivul jucătorului este de a colecta o combinație de 5 pahare de bere, care deasemenea joacă rolul de simboluri Wild. O asemenea combinaţie vă aduce 10 000 de monede. În cazul în care pe primul și al cincelea tambur apare un barman, începe runda bonus. Jocul bonus este format din 20 de rotații. Dar, înainte de a începe a roti gratis tambururile, trebuie să alegeți o domnişoară (una dintre cele șase fete atractive). Dacă nu îți poți imagina viața fără petreceri nebune, fără cluburi de noapte și fără fete elegante, atunci slotul A Night Outeste cum nu se poate mai potrivit pentru tine !