African Simba

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 243
Role 5
RTP 95.2%
Pariu maxim 100
Pariu minim 0.5
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

Green Tube le propune jucătorilor de cazino o aventură virtuală în Africa. Video slotul African Simba este ideal pentru cei care vor să se deconecteze. 243 de moduri cu câștig, 5 role, un RTP de 95, 5%, free spins și multiplicatori 3x. Vrei să ai parte de și mai multe surprize? Joacă African Simba slot și convinge-te!

Caracteristici African Simba online

Aventurile tale prin Africa virtuală încep cu niște vești bune. Simbolul Wild (Leul) face tot ceea ce trebuie ca să câștigi bine. Simbolul Scatter (apusul peste junglă și muntele Kilimanjaro) ajută foarte mult la multiplicarea câștigurilor. Nu doar că declanșează până la 12 învârtiri moca, dar, în timpul acestora, funcționează multiplicarea de 3x a mizei jucate.

Pot fi plasate pariuri între 0,02 monede și 5 monede (valoarea totală a pariului va fi între 0,50 și 250 de monede). În cazul dispunerii pe ecran a cinci elemente identice (la o miză de 250 de monede), șansele de câștig se transpun în:

  • 1000 de monede pentru 9,10 și J;
  • 1250 de monede pentru Q, K și As;
  • 2500 de monede pentru Flamingo și Manguste;
  • 7500 de monede pentru Bivol;
  • 25000 de monede pentru Girafă.

Se poate ajunge la un câștig maxim de 125,000 de monede la plasarea pariului maxim pe toate liniile.

Cum se câștigă la African Simba slot

Prezența simbolului Wild ajută la multiplicarea câștigurilor, iar runda Gamble definitivează totul. Joci contra unui avantaj la casă (house edge) de 4, 5%, așa că trebuie să manifești atenție maximă. Testează-ți forțele cu African Simba slot în orice cazino de top!

African Simba – aventuri africane, cu premii pe cinste!

Multe jocuri ca la aparate își propun să atragă, așa că, dacă vrei să joci unul interesant, African Simba este recomandarea de astăzi. Delectează-te cu un video slot de la Green Tube și devino tu regele din cazinou!