rom
Star Star Star Star Star

After Night Falls

Play Real

Când noaptea acoperă orașul, în străzi ies tot felul de criminali.

Joacă online After Night Falls

Când noaptea acoperă orașul, în străzi ies tot felul de criminali. Poliția nu întotdeauna poate face faţă criminalilor agresivi, dar, din fericire, în ajutor vine un detectiv talentat, de care hoţii se tem ca de ciumă.

Descrierea mașinii de joc After Night Falls

Aparatul de pacanele online gratis After Night Falls este un slot 3D-video de la BetSoft Gaming. Acesta nu este un slot obișnuit cu prune, cireșe și șeptari, ci un joc de calculator în care se petrece o acţiune neobișnuită și interesantă.

Pe ecranul acestei mașini de jocuri aparate veţi vedea asemenea imagini, precum: detectivul, un pisoi, camere de supraveghere externă, saci, bijuterii, o valiză cu pietre scumpe și așa mai departe. În joc, există şi câteva caractere speciale : simbolul Scatter (ancheta penală a tâlhărului), Moving Wild (o lupă) și două simboluri Bonus (banditul și bătrâna).

Compania BetSoft oferă o oportunitate excelentă de a juca rolul unui investigator, care poate rezolva chiar şi crima cea mai dificilă. Vreţi să ştiţi dacă detectivul va fi capabil să facă față hoţilor ? Atunci daţi start aparatului de jocuri de noroc gratis After Night Falls. Baftă !