rom
Star Star Star Star Star

Alchemist’s Lab

Play Real

Timp de mulți ani, alchimiștii încearcă să găsească cheia pentru a modifica proprietățile și calitățile diferitelor obiecte.

Aparatul de jocuri de noroc online Alchemist's Lab

Multe generații de oameni de știință transmit realizările și cunoștințele moștenite copiiilor şi nepoților cu speranţa că aceştia vor dezvălui secretul transformării pietrelor obișnuite în diamante și aur. În cele din urmă, cartea cu rețetele şi formulele secrete a ajuns la tine datorită slotului Alchemist's Lab de la PlayTech. Din fericire, ai la dispoziţie și un laborator întreg care dispune de tot de ce ai nevoie pentru a începe experimentele.  

Caracteristicile jocului ca la aparate Alchemist's Lab

Această maşină de jocuri casino online este unică. Slotul are trei tambururi, o linie de plată și o multitudine de combinații câştigătoare. Simbolurile jocului sunt tuburile cu elemente chimice, monede, ineleși alte atribute de acest gen. Trei cărți cu vrăji deschid jucătorului accesul la runda bonus iar combinația de monede de aur aduce un beneficiu maxim. Elementele magice ale slotului te ajută să dezlegi misterele alchimiştilor și să colectezi comorile jocului. Jocul ca la aparate Alchemist's Lab este atât de captivant încât nici nu observi cum zboară timpul. Acest joc are toate atributele pentru a te face să te simți ca un adevărat alchimist care lucrează la laborator în speranţa de a obține rezultatul mult dorit.