rom
Star Star Star Star Star

Alchemist’s Spell

Play Real

Alchemist’s Spell este un slot cu 243de linii și 5 role de la Playtech. Tema acestui aparat de jocuri cazino online sunt încercările unui om de știință de a transforma metalele simple în aur.

Joacă online ca la aparate Alchemist’s Spell

Alchimistul cu părul şi barba alba se pare că nu este deloc interesat de câștig personal pentru că el este preocupat doar de experimentele sale. Va reuşi acesta să primească aur din metale simple sau nu, vei afla personal testând acest model. De ce să nu te alături aceastei aventuri interesante și să nu încerci să joci rolul asistentului acestuia ?

Beneficiile maşinii de joc Alchemist’s Spell

Câștigul poate fi obţinut colectând aceleași simboluri pe rolele adiacente de la stânga la dreapta. Acțiunea are loc într-un laborator întunecat plin cu cărți prăfuite şi recipiente cu un conținut necunoscut. Simbolul cel mai scump este bătrânul alchimist, care oferă până la 5000 de monede. Dacă obții 5 asemenea simboluri, premiul va fi cu adevărat uimitor. Un cristal mare și roșu joacă rolul de simbol Scatter. Simbolurile Wild sunt lingourile de aur, argint și bronz. Colectând 3, 4 sau 5 cristale roșii, obții 10,15 sau 20 rotiri gratuite respectiv. Deci, după cum puteai aștepta de la Alchimist, cristalele sale roșii vor transforma pietrele în monede de aur și premii pentru tine.