rom

Alien Robots

Play Real

Сompania Net Entertainment a decis să bucure fanii de jocuri ca la aparate 77777 cu un slot interesant și neobișnuit pe tema extratereștrilor.

Aparatul de jocuri de noroc online Alien Robots

Noul slot Alien Robots va fi mai ales pe placul iubitorilor de fenomene paranormale, precum și tuturor celor cărora le plac extratereștrii și sloturile video de calitate înaltă. În afară de grafica minunată, dispozitivul dispune de efecte sonore și acompaniament muzical unice, care fac jucătorii din primele minute de joc să plonjeze în atmosfera încântătoare a unei civilizații extraterestre.

Beneficiile maşinii de joc Alien Robots

Jcul Alien Robots a pregătit pentru fiecare jucător o sarcină destul de dificilă – de a colecta informații utile despre propria planetă, precum și despre organismele vii de pe ea, inclusiv reprezentanții florei și faunei. Tate aceste date sunt necesare extratereștrilor, care au decis să facă o vizită prietenoasă pe planeta noastră. Jocul are cinci role şi 30 de linii. Rotind tambururile slotului Alien Robot, jucătorii vor colecta diverse combinații cu astfel de imagini, cum ar fi : o nava spaţială, roboți, simboluri obişnuite de cărți și multe altele. În rolul simbolului Wild apare un robot cu inscripția Wild care va fi util fiecărui participant la aventurile extraterestre. Există de asemenea şi un simbol Scatter care are o capacitate unică de a deschide ușile secrete spre o varietate de bonusuri. Obținând  o combinație de cinci roboți pe linie, câștigi cel mai mare premiu al jocului – 10.000 de credite.