rom
Star Star Star Star Star

Angel or Devil

Play Real

Cine ești tu? Înger, sau poate diavol ? Vrei să știi adevărul ? Atunci, încearcă aparatul de jocuri de cazino gratis Angel or Devil, care va dezvălui misterul și va determina pe partea cui eşti tu.

Joacă online ca la aparate Angel or Devil

Compania Playtech promite că jocul va fi nu numai interesant dar, de asemenea şi foarte profitabil ! A venit timpul să decizi de partea cui ești. 

Caracteristicile jocului ca la aparate Angel or Devil

Pe fundalul acestui slot cu 5 role și 20 de linii vei vedea personajele principale ale jocului – îngerul și diavolul. Îngerul stă în colțul din stânga de sus, iar diavolul – în partea din dreapta de jos. În funcţie de alegerea jucatorului, imaginea de fundal poate fi schimbată. Aceasta poate fi cerul albastru sau iadul cu flăcări. Simbolurile Wild ale jocului sunt îngerul sau un diavolul. Aceste personaje pot înlocui alte caractere. Simbolul Scatter este logo-ul jocului. El activează jocul bonus în cazul în care apare pe rolele 2,3 și 4. Pe parcursul jocului poţi obține 5 rotiri gratuite și alte premii valoroase. Angel or Devil este, fără îndoială, nu numai un slot captivant și seducător, dar, de asemenea, aduce şi nişte câştiguri extraordinare. Ce alegi ? Binele sau răul ? Este timpul să alegi pentru că totul în viață are un preț …