rom
Star Star Star Star Star

Arabian Nights

Play Real

Aparatul de jocuri de cazino Arabian Nights este un nou slot video de la compania Net Entertaiment. Atmosfera jocului Arabian Nights este specială şi extrem de misterioasă.

Joacă online ca la aparate Arabian Nights

Pe fundal, poți vedea luna și o moschee, iar în calitate de acompaniament sonor vei auzi greierii cântând. Muzica orientală răsună ca o mantră antică fascinantă și îndeamnă la meditație. Jucând Arabian Nights, jucătorul poate deveni posesorul tuturor comorilor Orientului Mijlociu iar grafica transmite atmosfera binecunoscutului basm "O mie și una de nopți".

Beneficiile maşinii de joc Arabian Nights

Arabian Nights este jocul pe tema de povești orientale care oferă o oportunitate unică de a plonja în realitatea lumii arabe. Design-ul colorat încântă, iar câştigul care poate fi obţinut cu ajutorul a cinci role și zece linii de plată, este însoțit de o transformare a personajului principal într-un sultan bogat cu ajutorul unui djinn. În calitate de peisaj decorativ vei putea admira noaptea fierbinte în deșert, unde se văd turnurile moscheilor pe fundalul cerului luminat de lună. Totul de ce ai nevoie, este un pic de noroc și jocul pacanele Arabian Nights va devedi djinn-ul tău, care îţi va îndeplini orice dorință.