rom
Star Star Star Star Star

Arrival

Play Real

Timp de mulți ani deja, echipa galactică caută un personaj cosmic negativ care a cucerit lumi și a capturat universuri întregi.

Aparatul de joc Arrival

Pe parcursul timpului acest ticălos a reușit să inventeze o mulțime de dispozitive neobișnuite și periculoase, dar care s-au dovedit de a nu avea nici o putere împotriva acţiunilor bine coordonate a luptătorilor profesioniști care s-au ivit pe neaşteptate. Echipa galactică a învins, dar vicleanul a reușit să scape și tot odată a luat prizonieră o fată fermecătoare. 

Acum, jucătorii vor trebui să ajute bravul soldat să-şi găsească iubita și să o salveze din captivitate.

Beneficiile slotului Arrival

Pe cele cinci tambururi și treizeci de linii de plată a maşinii de jocuri cu aparate Arrival de la BetSoft, lupta promite să fie sângeroasă și brutală, însă acțiunile bine coordonate ale echipei galactice şi a jucătorilor va conduce cu siguranță participanții la Jackpot-ul mult dorit ! Acest slot captivant vă transferă într-o lume virtuală surprinzătoare. După câteva rotații veţi uita despre faptul că acțiunea are loc în faţa unei mașini de jocuri gratis ca la aparate. Zborurile în spațiul fără margini, luptele periculoase și desigur trucurile viclene ale eroului curajos care este gata să facă orice pentru salvarea iubitei – toate aceste lucruri inspiră, încurajează și îmbogățesc jucătorii norocoși.