rom
Star Star Star Star Star

At The Copa

Play Real

At The Copa este un slot cu multe linii, cu grafică 3D, rotiri gratuite, un joc bonus și alte surprize. Această maşină de jocuri aparate gratis a fost creată de compania binecunoscută BetSoft Gaming.

Joacă online At The Copa

Slotul At The Copa online are 5 role și 30 de linii de plată (numărul de linii poate fi setat de către Dvs). Jocul dispune de o grafică excelentă, efecte sonore realiste și oferă o gamă largă de bonusuri.

Descrierea mașinii de joc At The Copa

Dragostea, pasiunea, riscul – toate aceste sentimente se reflectă în celebrele dansuri latine pe ritmuri cubaneze şi portoricane. Mulţi visează să înveţe a dansa salsa şi deaceea compania BetSoft a decis să creeze acest joc neobișnuit numit At The Copa. Slotul transferă jucătorii la o petrecere neobișnuită la care doi băeţi încearcă să câștige atenția unei dansatoare fermecătoare pe care o cheamă Carolina. Fără ajutorul jucătorilor, eroina principală nu va fi capabilă să facă alegerea între Rico și Pedro. După câteva minute de joc, mulți jucători uită că stau în fața unui slot online,avândimpresia de a juca un dans pasionat pe ritmuri de salsa.