rom
Star Star Star Star Star

Attraction

Play Real

Noul slot Attraction este o altă surpriză plăcută pentru fanii companiei producătoare de jocuri online casino NetEnt. Design-ul neobişnuit al acestui joc ne transportă într-un laborator electromagnetic.

Aparatul de jocuri de noroc online Attraction

Vei nimeri într-o adevărată împărăţie a dispozitivelor inteligente cu ajutorul cărora se efectuează tot felul de experimente cu forța de gravitație și câmpul magnetic.

Descrierea jocului de noroc online Attraction

Jocul de noroc online Attraction dispune de cinci role și zece linii active. Pe fiecare dintre aceste linii, ai posibilitatea de a paria de la un cent la zece euro. Printre simbolurile pe care le vei întâlni pe parcursul jocului se numără : magneți, radiatoare, calculatoare, ampermetre, voltmetre și cărți de joc stilizate. Jocul are un simbol Wild şi un simbol Sticky Wild, care are capacitatea de a rămânea pe tambur chiar și după un nou spin. Este prezentă în joc și opțiunea bonus numită Magnet, care te va ajuta să multiplici câștigurile. Compania Net Entertainment în mod regulat continuă să încânte utilizatorii de sloturi video şi "Attraction" este o dovadă excelentă în acest caz. Acest joc este un joc de noroc incitant şi interesant, conceput pentru a oferi distracție, emoţii plăcute şi super câştiguri.