rom
Star Star Star Star Star

Barbary Coast

Play Real

Ce ştiţi despre pirați ? Despre stilul lor de viață amuzant, despre călătoriile și aventurile lor pe mare ? Maşina de jocuri de noroc ca la aparate gratis Barbary Coast de la Betsoft vă va ajuta să descoperiți toate secretele lor.

Aparatul de joc Barbary Coast

Rotiţi tambururile acestui joc ca la aparate şi în curând vă veţi trezi în mare la bordul unei nave pirat, făcând o călătorie plină de pericol și aventuri. Faceţi cunoştinţă cu piraţii. Aceşia vă vor primi și vă vor ajuta să vă îmbogăţiţi.

Descrierea mașinii de joc Barbary Coast

Slotul creează o atmosferă corespunzătoare datorită efectelor grafice 3D şi acompaniamentului sonor bine alese. Jocul ca la aparate Barbary Coast este o mașină cu treizeci de linii şi cinci tambururi.Toate personajele şi scenele sunt realizate în așa fel încât jucătorul uită de rutina de zi cu zi și se cufundă complet în atmosfera incitantă a jocului. Toate momentele cheie ale jocului sunt însoțite de nişte filmuleţe impozante. Simbolurile care apar pe tambururi în timpul jocului Barbary Coast corespund pe deplin temei de bază: cufere cu aur, arme, cranii și oase, compasuri, pistoale și multe alte atribute de-ale piraţilor. Pentru a începe călătoria incitantă, plină de aventuri și oportunități şi pentru a obține nişte câștiguri impresionante, trebuie doar să apăsați câteva butoane și să începeţi jocul. Baftă !