rom
Star Star Star Star Star

Battle of the Gods

Play Real

Battle of the Gods (lupta zeilor) este un nou aparat de jocuri de casino incitant de la Playtech cu 5 role și 25 de linii de plată. Acest slot este inspirat de mitologia greacă şi de luptele dintre Zei și Titani.

Aparatul de jocuri de noroc online Battle of the Gods

Atmosferă jocului este întunecată, dar animațiile și grafica sunt uimitoare. Simbolurile jocului includ fie zei greci în frunte cu Zeus, fie titanii în frunte cu Atlas.

Caracteristicile jocului ca la aparate Battle of the Gods

După cum am spus, zeii olimpici acționează ca personaje principale, și, în afară de aceasta, fiecare dintre ei joacă și rolul de simbol bonus. În timpul jocului, participantul trece treptat de la regimul zeilor la regimul titanilor în cazul în care obţine o combinație de cinci zei olimpici și pe tambururi apar cinci titani. Cei cinci zei se înşiră în forma literei «X», pornind funcția care mărește de cinci ori câștigul curent. Lupta zeilor este cu siguranță un joc ca la aparate online demn şi de înaltă calitate. Acesta se deosebeşte printr-o grafică unică şi fără egal, un acompaniament muzical neobișnuit, o interfață simplă şi uşor de utilizat, precum şi câștiguri regulate. Jucătorilor cărora le plac miturile antice, legendele, jocurile bonus suplimentare şi au multă fantezie, vor aprecia cu siguranţă beneficiile slotului Battle of the Gods.