rom
Star Star Star Star Star

Baywatch

Play Real

Baywatch este un slot video cu cinci role și 20 de linii de plată de la Playtech. Tema jocului se bazează pe popularul serial TV care a făcut-o pe Pamela Anderson mega-renumită.

Joacă online ca la aparate Baywatch

Jocul are tot de ce poate dispune un aparat de jocuri cazinou bun : simboluri Wild, Scatter, rotiri gratuite și un Jackpot maxim de 150 000 $.

Descrierea jocului de noroc online Baywatch

Ei sunt eroii plajei, ei sunt echipa de salvare de pe plaja Malibu. Grafica jocului ne duce înapoi în anii '90. Eroii din popularul serial TV s-au mutat într-un joc ca la aparate online care garantat va avea succes. Acest joc poate fi considerat pe bună dreptate un blockbuster de la Playtech. Unele dintre personajele noastre preferate sunt prezente în joc (CJ Parker, Caroline Holden, Matt Brody și Neely Capshaw), iar altele nu (Buchannon). Toţi jucătorii vor fi încântați de grafica excelentă și efectele sonore formidabile. De o calitate superioară sunt și opţiunile speciale ale slotului. Ele adaugă jocului emoții și entuziasm. Cele mai importante dintre acestea sunt cele cinci simboluri Wild care dau 3000 de monede. Pentru a obține rotiri gratuite, este necesar ca pe tamburi să apară trei sau mai multe simboluri cu logo-ul jocului. Vă dorim distracţie excelentă pe plaja fierbinte şi câştiguri frecvente !