rom
Star Star Star Star Star

Beach

Play Real

Soare, mare, plaja, concediu … Ce poate fi mai plăcut ? Hai să pășim pe nisipul cald al slotului Beach pentru a ne relaxa un pic, în timp ce valurile mării aruncă pe mal perle, scoici, lăzi cu comori și chiar scrisori în sticle

Aparatul de jocuri de noroc online Beach

În același timp, odată cu valurile, la mal apare și o caracatiță drăguță, care va încearcă să vă ajute să adunaţi toate aceste pietricele şi scoici în aşa fel încât să se obțineţi combinații câştigătoare.

Caracteristicile jocului ca la aparate Beach

În mașina de joc Beach există cinci role și douăzeci de linii de câștig. Mai mult decât atât, toate aceste linii sunt mereu active, iar numărul lor nu poate fi  schimbat. În loc de tambururi obişnuite, vom vedea valurile mării, care aruncă pe plajă diferite simboluri care se combină în combinații câștigătoare. Câștigul maxim în aparatul de jocuri casino pacanele on-line este de 40 000 de monede. Pentru a face acest lucru, în toate pozițiile trebuie să apară lăzile cu comori. Jocul pacanele Beach este biletul tău în lumea jocurilor de noroc profitabile și interesante. Acest slot este special conceput astfel încât să poți petrece minunat timpul liber. Vă dorim mult noroc și vacanță profitabilă pe malul mării albastre !