rom

Big Bang

Play Real

Noul joc pacanele Big Bang de la NetEnt te aşteaptă cu o călătorie virtuală în istoria originii universului nostru. Înaintea jucătorului vor apărea planete uimitoare și soarele arzător.

Joacă online ca la aparate Big Bang

Universul îţi va oferi un număr incredibil de oportunități de a primi bonusuri în bani și o mulţime de impresii extraordinare. Lumile colorate din galaxiile îndepărtate sunt fascinante, iar șansa de a primi marele premiu stârnește emoții cu fiecare rotire a tambururilor.

Beneficiile maşinii de joc Big Bang

Big Bang este un slot video cosmic cu 5 tambururi şi 25 linii. Principalele avantaje ale slotului sunt interfeța ușor de utilizat și premiile într-adevăr decente. În plus, aparatul de jocuri de cazinou Big Bang de la NetEnt ofera bonusuri cu adevărat solide și posibilitatea de a juca fără depozit. O combinație câştigătoare se compune din cel puțin 3 simboluri de același tip pe linie. Premiul maxim în joc este de 1000 de pariuri pentru 5 imagini cu planeta roșie, iar soarele arzător este simbolul Wild care te va ajuta la crearea combinațiilor câștigătoare. Fiecare jucător are posibilitatea de a câştiga marele premiu în acest joc. Big Bang este şansa ta de a deveni bogat distrându-te de minune !