rom
Star Star Star Star Star

Black Gold

Play Real

Bill este un muncitor simplu care a lucrat din greu toată viața și a câștigat foarte mult. Secretul succesului acestui simplu fermier constă în faptul, că strămoșii săi au avut norocul de a găsi un loc unde există petrol.

Joacă online Black Gold

"Aurului negru" l-a transformat pe Bill extrem de rapid într-un om de afaceri de succes, care acum caută asistenți inteligenți, care vor fi capabili să facă față procesului complicat de extracție a resurselor naturale valoroase.

Descrierea mașinii de joc Black Gold

Slotul Black Gold, creat de BetSoft, transferă jucătorii pe cele cinci role și treizeci de linii de joc, pe care americanul Bill și calul său lucrează zi şi noapte la instalațiile de foraj. Și, deși "aurul negru" curge abundent, acesta nu este chiar atât de ușor de a transforma în bancnote verzi. Grafica lasă o impresie plăcută, la fel ca şi efecte vizuale. Printre simbolurile acestui aparat de jocuri noroc veţi vedea : instalația de foraj, calul credincios, imaginea lui Bill, o pălărie, barile de petrol etc. Cinci portrete cu Bill vă vor da 2000 de monede, cinci imagini cu calul – 1000 de monede. Toate celelalte personaje au o valoare mai mică. Maşina de jocuri de noroc pacanele Black Gold vă oferă trei jocuri bonus. Trei imagini ale hambarului vă oferă 8 rotaţii gratuite, pompa de petrol activează jocul Drilling for Oil, iar trei platforme petroliere activează jocul Higher or Lower Bonus Round.