Book of Dead

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 96.21%
Pariu maxim 50
Pariu minim 0.01
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

Play’n GO a creat în anul 2016 Book of Dead, un slot care face parte din seria de jocuri Rich Wilde. Jocul de păcănele Book of Dead online vine cu 10 linii și 5 tamburi, valoarea RTP-ului fiind de 96, 21%. Tematica jocului este una clasică: aventuri în lumea Egiptului, alături de un curajos aventurier.

Fiind un video slot de valoare, Book of Dead slot te întâmpină cu niște surprize extraordinare și palpitante, inclusiv un premiu jackpot cu o valoare de 500,000 monede! Alege un cazino cu licență ONJN și care-ți oferă multe bonusuri și începe o călătorie fără asemănare!

Cum să joci Book of Dead online!

3, 79% este avantajul cazinoului, volatilitatea fiind una mare. Poți să plasezi mize între 0,10 și 100 de monede pe linie, pentru a obtine obține câștigul maxim. Cele mai bine răsplătite combinații câștigătoare sunt cele formate din 5 simboluri identice:

  • zeița Isis îi aduce norocosului aventurier 750 monede;
  • zeul Morții vine cu 750 monede;
  • Faraonul este prezent cu 2000 de monede;
  • Rich Wilde vine cu un maxim de 5000 monede.

Simbolul Scatter este Cartea Morții (ai 200 monede premiu pentru 5 astfel de simboluri). De asemenea, îl vei vedea ca simbol Wild, așa că poate înlocui alte valori de pe tabla de joc. Beneficiezi de 10 rotiri gratis și de prezența simbolului Random Expanding Scatter.

Câștigi la Book of Dead slot?

Pentru dublarea banilor ai runda Gamble. Ca de obicei, miza constă în identificarea culorii corecte a cărții de joc. Book of Dead slot face parte din categroia jocuri care chiar îți oferă câștiguri foarte mari.

Optează pentru un cazino online cu bonsuri și joacă acest slot de marcă de la Play’n GO. Book of Dead slot este un produs care merită atenția ta, oferindu-ți posibilitatea de a câștiga până la 500,000 de monede. În plus, grafica și partea de animații pot fi considerate excelente, în timp ce runda Gamble îți permite dublarea câștigurilor. Joacă Book of Dead online și începe o umitoare aventură, cu câștiguri avantajoase în misteriosul Egipt!

Video