Book of Ra Deluxe

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 95.1
Pariu maxim 100
Pariu minim 0.4
Runde bonus No

Book of Ra Deluxe – Recenzie Slot

Introducere

Jocul de păcănele Book of Ra Deluxe este o continuare a unui slot de mare succes, fiind unul dintre cele mai populare jocuri în țări precum Marea Britanie și Germania. Dezvoltat în anul  2008 de către Green Tube (o divizie a Novomatic), acest joc ne readuce în lumea Egiptului Antic, descoperită prin ochii unui arheolog, care de altfel este și singurul personaj al acestui slot incitant. Jocul include 5 role, 3 rânduri, 9 linii de plată, dar și un RTP de 95,1%.

Cum Să Joci Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe slot e prezent în aproape orice cazino online din România, fiind preferatul multor jucători români. De cele mai mult ori există varianta de a juca pentru bani virtuali, dar aceasta este doar o modalitate de exercițiu, deoarece adevăratul beneficiu vine din modalitatea cu bani reali. Printre simbolurile cu valori mai mici sunt cele care reprezintă cărți de joc precum 10, J, Q, K și A, pe când cele cu valori mai ridicate sunt scarabeul, simbolul zeiței Isis, masca aurită a faraonului și arhitectul. Jocul dispune și de câteva simboluri și jocuri speciale sau bonus:

  • Simbolul „Cartea lui Ra” este wild și poate contribui la formarea unei combinații prin înlocuirea simbolului lipsă;

Dacă ai acest simbol cel puțin de 3 ori pe role, atunci se va declanșa 10 jocuri gratuite cu multiplicator 2x;

  • Există și opțiunea „Gamble” prin care vă puteți dubla câștigurile dacă ghiciți culoarea cărții extrase (poate fi roșie sau neagră)        

Modalități de Câștig

Încă de la începutul jocului vă puteți seta miza între 5 și 1000 de monede, putând alege și pe câte linii de câștig doriți dă jucați. Cel mai mari câștiguri sunt aduse de arheolog, masca aurită a faraonului și statueta zeiței Isis. Acestea sunt obținute în urma unei combinații complete de 5 simboluri identice pe aceeași linie și vă pot ridica câștigurile cu 20000, 8000 și 3000 de monede.

Concluzie

Book of Ra Deluxe online are toate ingredientele necesare pentru un slot extreme de popular și mai presus de toate oferă acea senzație unică de cazino sau sală de jocuri în confortul locuinței tale.