rom
Star Star Star Star Star

Boomanji

Play Real

Cu toții iubim focurile de artificii. Nu degeaba acestea sunt folosite la sărbătorirea celor mai importante evenimente. Focurile de artificii decorează viața noastră, făcând-o mai colorată și mai memorabilă.

Aparatul de joc Boomanji

Şi anume focurilor de artificii le este dedicată mașina de jocuri cala aparate Boomanji de la Betsoft. Joacă acest slot on-line gratuit dacă doreşti să plonjezi într-o atmosferă de vacanță de neuitat și să câștigi premii fabuloase. Pregateşte-te de un spectacol de zile mari cu multe lumini, în care victoria va fi a ta.

Caracteristicile jocului ca la aparate Boomanji

Cinci tambururi și zece linii de plată sunt reprezentate în forma unui cer înstelat, pe care o varietate de rachete explodează luminând totul împrejur. Cine încearcă să joace cel puțin o dată acest aparat de jocuri electronice, nu va fi capabil să se oprească. Printre simbolurile jocului vei vedea diverse rachete, bombe amuzante şi tot felul de focuri de artificii. În cazul unei combinații câștigătoare vei admira un spectacol colorat în cinstea victoriei tale. În afară de grafica excelentă, jocul dispune de un design excelent şi de efecte sonore de înaltă calitate, care crează o ambianță extraordinară. Baftă multă!