rom
Star Star Star Star Star

Captain Cash

Play Real

Pentru cei care visează la călătorii îndepărtate în compania piraţilor fioroşi, BetSoft a lansat maşina de jocuri cu aparate gratis originală numită Captain Cash.

Joacă online Captain Cash

Doar aici poţi simţi farmecul distracției, plecând într-o călătorie plină de aventuri pe valurile oceanului furios. Captain Cash este anume acel joc online care te va bucura cu siguranță. În timpul jocului vei vedea o navă veche legănându-se pe valurile oceanului lângă malurile unei insule nelocuite. Cele trei tambururi şi cinci linii virtuale ale slotului sunt reprezentate pe fundalul unor hărți geografice vechi.  

Caracteristicile jocului ca la aparate Captain Cash

Captain Cash de la BetSoft este pătruns de spiritul aventurilor maritime. Printre simbolurile maşinii de jocuri de noroc online Captain Cash vei vedea tot felul de lucruri de-ale piraților : cufere, hărți, spade, fregate și steaguri, etc. Aici te poți simți ca un pirat adevărat care este gata să facă orice pentru un cufăr imens umplut cu comori și monede de aur. Aici vei fi în siguranță, deoarece căpitanul tău este cel mai bun şi de încredere om din lume. Cu ajutorul acestui joc vei dovedi că norocul merge cu tine mână în mână. Pregăteşte-ţi mai repede valiza și nu uita să ei cu tine o busolă, pentru că înainte te aşteaptă o călătorie lungă spre insula de distracție. Baftă multă !