rom
Star Star Star Star Star

Champion Of The Track

Play Real

NetEntertainment ne oferă o oportunitate uimitoare de a lua parte la o cursă virtuală pe pista de curse.

Joacă online ca la aparate Champion Of The Track

NetEntertainment ne oferă o oportunitate uimitoare de a lua parte la o cursă virtuală pe pista de curse. Cu ajutorul slotului Champion Of The Track jucătorii obţin o mulţime de emoții positive, adrenalină și în general, se pot relaxa în totalitate. Slotul Champion Of The Track este o experienţă de neuitat !

Beneficiile maşinii de joc Champion Of The Track

Scopul principal al jocului este de a se deplasa în sus pe scara carierei, lăsând în urmă multe victorii, bani și popularitate. Jucând, obţii trofee, cupe, șansa de a câștiga Champion of the Track Career Bonus și suma de 97 000 de monede !

Aparatul de jocuri casino gratis Champion of the Track este echipat cu 5 tambururi şi treizeci de linii de câștig. Pe tambururi poţi contempla asemenea imagini , precum : binoclu, potcoave, premii și jochei în costume colorate. Simbolul Wild este este reprezentat în forma unui călăreț într-o pălărie roșie.

Acest slot video oferă o gamă largă de oportunități. În afară de pariuri și participarea la curse, aici poți alege calul, jocheul, poţi încerca să joci gratis, precum și ai o oportunitate unică de a trece o pistă de antrenament. Gama largă de opțiuni, muzica veselă și grafica excelentă fac acest slot extrem de popular. Iar  intensitatea emoțiilor pe parcursul jocului este o oportunitate excelentă pentru a petrecere timpului liber pentru persoanele cu temperament care iubesc riscul, caii și cred în măreția Fortunei.