rom
Star Star Star Star Star

Chase the Cheese

Play Real

Slotul Chase the Cheese de la Betsoft ne va povesti despre aventurile fascinante ale unui şoricel amuzant. Animalul curajos este nevoit să-şi dobândească hrana zi cu zi.

Joacă online Chase the Cheese

Această ocupație este destul de riscantă pentru el, deoarece acesta este înconjurat de numeroase capcane. Ajută-l pe curajosul şoricel să treacă de toate obstacolele și să ajungă la cireșele suculente, prunele dulci, şi desigur, la bunătatea principală – la o bucată de brânză ! Salvează săracul animăluţ de foame ! Şoricelul vă va mulțumi din inimă pentru ajutor. El știe unde sunt ascunse nişte bogății nemaipomenite și cu mare drag va împărţi această informație cu tine.

Beneficiile slotului Chase the Cheese

Această maşină de jocuri de noroc ca la aparate cu un design şi o grafică 3D excelentă vă oferă o adevărată plăcere de joc. În acest slot cu patru tambururi și nouă linii de plată puteți câștiga prin colectarea de simboluri relevante pe orizontală și pe verticală. Aveţi nevoie de a colecta câte două simboluri de cireșe, prune și brânză pentru a obține un câștig. În ceea ce privește celelalte caractere, ele trebuie colectate într-un număr minim de trei. Învârteşte rolele slotului și distrează-te alături de micul şoricel câştigând super premii !