Dazzle Me

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 76
Role 3-3-4-4-5
RTP 96.9%
Runde gratuite Yes

Netent și-a creat renumele de producător de jocuri la aparate altfel, așa că video slotul din 2015, Dazzle Me online, este un joc altfel. 76 de linii plătitoare, 5 role, RTP de 96, 9% și un premiu de 152000 de monede – acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile jocului de cazino care vine cu un concept nou: role legate la fiecare învârtire. 

Dazzle Me slot este la fel de popular și astăzi, printre multiplele jocuri pe care le poți juca pe platformele online. Încearcă-l acum pentru un plus la câștig!

Caracteristici joc Dazzle Me online

Parierea se face între limite de 0,20 și 200 de monede, iar acest slot care este inspirat din jocuri aparate clasice. Nu sunt multiplicatori la câștig, dar avem simbolul Wild (Diamantul) și simbolul Scatter (declanșează Învârtirile gratuite, redat sub forma semnului Free Spins). Alinierea a cinci simboluri identice rezultă în combinații care îți oferă:

  • 20 monede – simbolurile Albastru și Verde;
  • 30 monede – simbolurile Violet și Roșu;
  • 100 monede – simbolul Clopoțel;
  • 200 monede – simbolul Șeptar.

Pentru cei care își doresc să testeze potențialul de câștig al slotului Dazzle Me, îl pot încerca în orice cazino online.

Cum să-ți eficientizezi șansele de câștig 

Volatilitatea este de nivel mediu, iar avantajul la casă este de 3,1%. Din moment ce beneficiezi de 8/12/16 rotiri gratuite, în cazul în care ai parte de role care se copiază, șansele tale de câștig se măresc.

Partea cea mai bună a acestui video slot este că poți oricând să ai parte de toate role acoperite cu simboluri Wild, doar pentru că rolele încep să se copieze una pe cealaltă. Așa că, poate că strategia corectă este doar să aștepți și să-ți distribui bugetul cât mai bine pentru a câștiga la Dazzle Me.

Dazzle Me – cu puțin, poți câștiga mult!

Dazzle Me slot este un conceput inspirat din jocurile pe aparate cu fructe, dar care reușește să ofere mult mai multe jucătorilor dornici de jocuri moderne.

Video