rom
Star Star Star Star Star

Diamond Dreams

Play Real

O nouă maşină de jocuri noroc aparate de la BetSoft va încânta pe toţi iubitorii de pietre prețioase. Slotul Diamond Dreams vă propune să vă scufundaţi în lumea de lux și bogăție a diamantelor strălucitoare.

Descrierea mașinii de joc Diamond Dreams

Înaintea Dvs veţi vedea un munte de bijuterii grațioase şi pietre scumpe. Diamond Dreams este un joc ca la aparate simplu și ușor de utilizat care vă poate aduce pur și simplu multă plăcere și vă ajută să petreceţi bine timpul liber.

Caracteristicile jocului ca la aparate Diamond Dreams

Aparatul Diamond Dreams dispune de un design frumos și o grafică uimitoare. Pe fundalul catifelat violet strălucesc în mod misterios diamantele sclipitoare. Acompaniamentul muzical subliniază atmosfera de lux a acestui slot. Toate bijuteriile sunt situate pe cele 3 tambururi și 5 linii de câștig. Acest aparat este ideal pentru începatorii, care învață doar elementele de bază ale jocurilor de noroc.

Pe o singură linie puteţi miza de la 1 până la o 100 de monede. Premiul maxim pe care îl puteți obține jucând Diamond Dreams, este de 1000 de monede. Pentru a câştiga marele premiu, aveți nevoie de a aduna 3 diamante pe o singură linie. Succes !