Dolphins Pearl Deluxe

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 95.13%
Pariu maxim 100
Pariu minim 0.4
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

2014 este anul lansării de Green Tube a video slotului Dolphins Pearl Deluxe. 10 linii plătitoare, 5 role și un RTP de 96, 17% au fost de ajuns pentru a poziționa acest slot printre cele mai populare. S-au adăugat niște ingrediente de top, precum animații, grafice și sunete și gata: Dolphins Pearl Deluxe slot a ajuns în top!

Caracteristici Dolphins Pearl Deluxe online

Se mizează între 0,40 și 40 de monede, iar jocul are o volatilitate medie/mare. Lumea subacvatică se vede mai bine la cazino, pe bani reali. Dolphins Pearl Deluxe este unul dintre acele jocuri care îți pot oferi surprize. Joci contra unui avantaj la casă de 3, 82%, așa că 15 free spins îți sunt de mare folos.

  • Simbolul Wild (delfinul) îți facilitează câștiguri cu multiplicator 2x;
  • Simbolul Wild (perla din scoică) vine cu runda de Rotiri gratis (15 free spins cu multiplicator 3x);
  • Runda Gamble este ocazia ideală pentru dublarea și cvadruplarea câștigurilor.

Se pot obține câștiguri între 25x și 100x miza jucată, dar, volatilitatea medie/mare din acest video slot impune răbdare pentru a câștiga.

Poți câștiga la Dolphins Pearl Deluxe?

Ciclurile de câștig sunt lungi, așa că, atenție sporită la limita maximă a pariului (riști să rămâi fără bani de mizat până ajungi să câștigi). Jucătorul (din punct de vedere statistic) poate obține câștiguri într-un sfert din cazuri.

Dolphins Pearl Deluxe slot oferă posibilități de câștig în special în timpul rundelor obișnuite (aproape 60%) și 40% în cazul rundei bonus. Se recomandă runda de free spins, datorită prezenței multiplicatorului de 3x.

Dolphins Pearl Deluxe – cu Wild și Scatter către premiul cel mare!

Dolphins Pearl Deluxe este un slot care nu rupe gura târgului din punct de vedere al câștigurilor. Dar este un excelent mod de a-ți face o parte din timpul liber mai relaxant, așa că joacă-l!