Dracula

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 40
Role 5
RTP 96.58%
Runde gratuite Yes

Netent nu se dezminte: a preluat o idee de film și a transformat-o într-un slot fantastic. 5 role, 40 linii de câștig, RTP de 96, 6% și un premiu de 80,000 de monede. Tema este din universul vampirilor, iar Dracula slot face toți banii. Lansat în 2015, este captivant vizual și audio (efecte 3D), iar introducerea spune totul despre calitatea acestui joc de cazino.

Caracteristicile jocului de sloturi Dracula

În Dracula slot poți miza între 0,20 și 200 de monede; jocul te acaparează de la prima rotire. Dispune de grafică, sunete, animații și mai ales, pare interactiv. Simbolul Wild vine sub formă de Stacked Wilds, așa că poți beneficia de sporirea câștigului.

  • Combinația între simbolul Stacked Wild Dracula (rola 2) și simbolul Doamna (rola 4) echivalează cu 10 free spins;
  • Simbolul Stacked Wild (rola 3) îți oferă 2 rotiri suplimentare (tot gratis);
  • În runda Bat Feature 20 lilieci pe role transformă întreg ecranul în role pline de lilieci;
  • Numărul minim de lilieci este 4, iar maximul este în funcție de rundă (12 în jocul obișnuit și 20 în runda de rotiri gratis).

Alege un cazino, Dracula slot și începe-ți aventura către cele 80,000 de monede de la Netent!

Cum poți face bani cu Dracula slot?

Jocul are o volatilitate mică/medie, ceea ce înseamnă că vei juca contra unui avantaj la casă de 3, 4%. Tabelul de plăți este un indicator bun pentru a vedea ce și când poți câștiga la Dracula online. Îți poți crește șansele de câștig în runda de free spins și în cea de Bat Feature. Per ansamblu, jocul Dracula face parte din genul de jocuri care sunt o provocare pentru orice jucător (adică poți câștiga ocazional, dar asta nu înseamnă că te vei opri din jucat).

Dracula online – fantastic, provocator și generos!

Mari plusuri pentru grafică, animații și fundalul sonor; nu uităm nici de cele 80,000 de monede. În rest, RTP bun (96,6%), dar șanse puțin cam reduse de câștiguri mari. Cu toate acestea, Dracula online de la Netent trebuie jucat, mai ales într-un cazino de încredere!

Video