Fairy Gate

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5
RTP 96.66%
Runde gratuite Yes

În 2017, Quickspin a lansat Fairy Gate slot, un concept de joc la aparate bazat pe poveștile cu zâne. 20 de linii plătitoare, 5 role, RTP de 96, 66% și un premiu de 53, 200 de monede – un joc cu potențial de câștigător, dar care suferă la capitolul câștiguri (maxim 500X miza jucată).

Calitatea grafică și audio nu este susținută atât de bine de partea financiară, dar acest lucru nu înseamnă că Fairy Gate online nu este un video slot pe care să-l joci într-un cazino, cu bani reali!

Caracteristici joc Fairy Gate slot

Pentru jucătorii pasionați de jocuri la aparate cu câștiguri serioase în bani reali, Fairy Gate slot este un joc distractiv. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să-ți setezi așteptări prea ridicate. Miza este cuprinsă între 0,20 și 100 de monede, un maxim de 53, 200 de monede figurând ca premiu.

Lipsa multiplicatorilor și a rundei bonus este, oarecum, suplinită de cele 10 Învârtiri gratuite. Cinci simboluri identice rezultă în combinații de genul:

  • €2000  pentru Wild/Zâna cu Păr Roșu;
  • €1500 pentru Zâna cu Păr Roz;
  • €1000 pentru Zâna Blondă/Zâna cu Păr Albastru;
  • €300 pentru As;
  • €200 pentru Valet/Dama/Rege.

Simbolul Wild este un semn grafic inscripționat cu logo-ul Wild. Pentru simbolul Scatter, Quickspin a creat un semn cu o zână pe un fundal violet deschis, pe care este scris Bonus.

Cum să-ți eficientizezi modul de câștig la Fairy Gate

Volatilitatea este mică/medie, avantajul la casă fiind de 3, 34% – Fairy Gate necesită răbdare pentru a prinde rotiri care să-ți aducă niște câștiguri babane. În sensul acesta, învârtirile gratis (10 la număr) constituie o șansă în plus (asemenea simbolurilor Wild care apar în mod adițional).

Lumea zânelor este plină de bogații reale?

Chiar dacă nu este decât un spectacol vizual, mai degrabă decât unul al câștigurilor masive, Fairy Gate este unul dintre acele jocuri Quickspin care merită încercat într-un cazino!

Video