Gardens of Riches

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 94.25%
Runde gratuite Yes

Pentru fanii frumosului, Green Tube a conceput Gardens of Riches. 10 linii plătitoare, 5 role, RTP de 94,25% și un jackpot care va consta în peste 200,000 de monede (dacă ai 15x simboluri Wild/Scatter). Tematica Gardens of Riches online este inspirată din poveștile de dragoste. Aspectul vizual și audio al slotului este peste medie, așa că, dincolo de câștiguri, chiar te poți relaxa cu un joc la aparate de calitate!

Gardens of Riches slot – caracteristici

Miza poate fi între 4 monede și 1000 de monede (varianta parierii maxime pe toate liniile). Jackpotul progresiv reprezintă un element motivator pentru orice jucător, dar nici jackpotul normal nu este de lăsat. În plus, pe liniile în care se aliniază cinci simboluri identice, rezultatele sunt magnifice:

  • Frumoasa îți oferă 500,000 de monede;
  • Frumosul îți dăruiește 200,000 de monede;
  • Diadema, Inelul și Trandafirul te răsplătesc cu 150,000 de monede;
  • Asul și Regele vin cu 100,000 de monede;
  • Valetul, Damă și Decarul îți oferă 50,000 de monede.

Simbolul Wild este același cu Scatter-ul – Frumoasa. Acest slot se remarcă printre multe alte jocuri prin valorile ridicate ale câștigurilor oferite, atât în varianta standard, cât și în cea de jackpot progresiv. Joacă Gardens of Riches într-un cazino legitim pentru a intra în cursa pentru obținerea uriașului jackpot!

Cum să-ți crești șansele de câștig la Gardens of Riches

Avantajul la casă este 5, 75%, iar volatilitatea este medie/mare, așa că, bugetul trebuie ținut sub control. Poate că ești tentat să mizezi pe toate linii și la pariul maxim, dar rămâi repede fără bani. Șanse de multiplicare (1000x) ai în runda Gamble, dar trebuie să indici corect până la cea de-a 11-a treaptă.

Gardens of Riches online – super jackpot 15x!

Gardens of Riches are de toate: romantism, grafică, sunete și un jackpot solid. Este un slot complet, perfect de jucat pentru relaxare și câștiguri!