Gold King

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5
RTP 96.52%
Pariu maxim 100
Pariu minim 0.2
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Play’n Go a conceput în 2018 un video slot dedicate regelui Midas și atingerii sale atât de misterioase (dar atât de prețioase). 20 de linii plătitoare, 5 role, RTP de 95, 53% și un jackpot regesc, cu 500000 de monede. Gold King slot este inspirat dintr-o legendă grecească, dar câștigurile sunt cât se poate de reale. Descoperă-le în orice cazino care îți oferă Gold King!

Caracteristici Gold King slot

Pot fi plasate mize între 0,20 și 100 de monede. Simbolul Wild este un trandafir din aur, iar simbolul Scatter este Regele Midas. Alinierea a cinci simboluri identice îți oferă acces la bogăție, valoarea acestora fiind de:

  • 20 de monede pentru Lingourile din Aur;
  • 30 de monede pentru Inelul din aur masiv;
  • 40 de monede pentru Coroana lui Midas;
  • 200 de monede pentru simbolul Wild.

Începi runda de Super Învârtiri cu zece rotiri gratuite, numai că, spre deosebire de alte jocuri similare, Scatter-ul îți poate oferi rotiri suplimentare (între 2 și 10 rotiri gratis). Runda Super Stacks îți oferă posibilitatea de a completa rolele cu același simbol, iar opțiunea Golden Spin te răsplătește cu oportunitatea a completa rolele 1, 3 și 5, cu simboluri identice.

Cum să transformi aurul virtual în bani reali

Partea nașpa a slotului este că discutăm despre o volatilitate mare (câștigurile sunt deosebite, dar se obțin foarte greu – 5000x miza jucată). Avantajul la casă este de 3,48%, așa că trebuie să-ți dozezi corespunzător resursele bănești. Poți recupera în runda Super Spins, în care simbolurile se extind și rămân stivuite la un moment dat (iar rotirile adiționale, datorate apariției simbolului Scatter îți pot dubla învârtirile gratuite, până la 20).

Gold King –bucură-te de atingerea regelui Midas!

Gold King online este perfect pentru cei care apreciază sloturile strălucitoare, cu o grafică sclipitoare și vaste posibilități de câștig. Alege-ți un cazino, selectează Gold King și pune-te pe îmbogățit!