rom
Star Star Star Star Star

Gold Rush

Play Real

Utilizatorii vor îndrăgi jocul clasic ca la aparate Gold Rush de la NetEnt, al carui design aminteşte cu adevărat o maşină de jocuri aparate casino.

Descrierea jocului de noroc online Gold Rush

Tema jocului devine epoca numită “goana după aur”, atunci când aventurierii din toată lumea veneau în California în căutarea pepitelor preţioase. Pe fundalul principal vei vedea imaginea realistă a unei săli de cazino, iar în prim-plan – imaginea dispozitivelor de jocuri de noroc. Display-ul este vopsit în tonuri de alb și decorate cu elemente maro, iar în centru sunt amplasate tambururile bombate decorate cu ornamente aurite.

Caracteristicile jocului ca la aparate Gold Rush

Pe ecranul slotului Gold Rush puteți vedea caleaşca cu aur,  inscripțiile «Bar» și «GOLD», șepteri și cireșe. Când pe linia de plată apare căruciorul cu aur, utilizatorul primește plata, chiar și în cazul în care această imagine este doar una. Combinațiile ce se compun din inscripțiile «GOLD» și cireșe sunt plătite indiferent de locul lor pe linie. În jocul Gold Rush există posibilitatea de a câştiga un jackpot progresiv. Pentru a deveni proprietarul acesui premiu, trebuie de capturat trei inscripții «GOLD» pe linie cu un pariu de trei monede.