Golden Ark

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 95.1%
Runde gratuite Yes

Green Tube schimbă (oarecum) povestea care a stat la baza unei francize de succes la Hollywood. În acest video slot, rolul principal (al Exploratorului) este jucat de o femeie. 10 linii plătitoare, 5 role, RTP de 95, 10% și super câștiguri la plasarea de pariuri maxime pe toate liniile. Golden Ark online este intens, oferă senzații tari și vaste posibilități de a câștiga!

Caracteristici Golden Ark slot

Pentru cei interesați de provocări online, Golden Ark este și o opțiune ideală de distracție. Desigur, nu se poate să nu observăm asemănările cu alte jocuri versate de la același producător. Simbolul Wild este Cartea Secretelor, în timp ce simbolul Scatter este un semn egiptean, care este identificat ca fiind Ochiul lui Ra.

Mizele pot fi plasate la valoare minimă (10 monede) și la cea maximă (1000 monede). În această combinație, alinierea a cinci simboluri identice rezultă în câștiguri apreciabile:

  • 500000 monede – pentru Exploratoare;
  • 200000 monede – simbolul Wild/Faraonul;
  • 75000 monede – Scarabeul/Moneda cu Ochiul lui Ra;
  • 15000 monede – Regele/Asul;
  • 10000 monede – Decarul/Valetul/Dama.

Golden Ark online îți oferă și alte posibilități de câștig (o să observi diferența dacă îl joci în cazino, cu bani reali). Nu există multiplicatori, dar, șansele de reușită sunt date de runda bonus, care îți oferă acces la 10 învârtiri gratuite (iar bonusul este prezența simbolului Expanding).

Cum să îți valorifici șansele de câștig la Golden Ark online

Volatilitatea este medie/mare, avantajul la casă 4,90%, iar șansele tale de a obține ceva bănuți la Golden Ark sunt oferite de Rotirile Gratis. Iar plusul care va face diferența (în buzunarul tău) este simbolul special (plătește ca un semn normal, dar oferă câștiguri pe toate liniile).

Găsește calea către arca câștigurilor

Vrei să te distrezi în timp ce îți umpli buzunarele cu o parte din comorile din Arca Pierdută? Joacă Golden Ark slot cu bani reali!