Golden Fish Tank

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5
RTP 96.8%
Pariu maxim 50
Pariu minim 0.1
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

Yggdrasil a conceput un super video slot, în care cele 20 de linii plătitoare, dispuse pe 5 role contribuie la crearea mediului perfect de distracție. Tematica acestui joc ca la aparate cu un RTP de 96, 8% este inspirată din viața peștilor dintr-un acvariu. Efectele vizuale și audio sunt optimizate pentru a contribui la desăvârșirea senzației de profunzime a locului de distracție acvatic. Golden Fish Tank slot le oferă jucătorilor un premiu de 50,000 de monede, precum și un mod de pariere special – Golden Bet.

Caracteristici Golden Fish Tank slot

Simbolul Wild la Golden Fish Tank online este preluat de fiecare peste în parte, căruia îi apare logo-ul Wild pe simbol. Pot fi obținute între 2 și 4 rotiri gratuite pe invartire, iar la nivel de multiplicatori, valoarea este de 2x. Simbolul Scatter este cel care dă tonul la distracție și la premii în rotiri gratuite. 

Parierea se efectuează pe o miză de minim 0,20 de monede, maxim 100 de monede. Caracteristica Golden bet impune o miză minimală de 0,25 și pe cea maximă de 125 monede (se adaugă 5 monede per rotire la pariu). Cinci simboluri identice te recompensează cu:

  • Rombul și Trefla îți oferă cincizeci monede;
  • Pica îți dă șaizeci monede;
  • Inima roșie te recompensează cu șaptezeci și cinci monede
  • Fiecare pește îți oferă între o sută cincizeci și două sute cincizeci de monede.

Dacă vei juca varianta demo, funcția Golden bet este dezactivata; joacă pe bani reali, în cazino, pentru a-i simți cu adevărat efectele la câștig. De asemenea, simbolul Wild face ca fiecare dintre aceste jocuri pe care le încerci să fie mega interesante (vei avea la dispoziție Stacked, Roaming și Sticky Wilds din greu).

Cum poți obține șanse mărite de câștig la Golden Fish Tank

Volatilitatea slotului de la Yggdrasil este medie/mare, ceea ce echivalează cu posibilități de câștiguri ridicate (dar greu accesibile). Opțiunea Golden Bet îți este favorabilă pentru a obține rotiri gratuite (primești una în plus doar pentru că pariezi suma maximă). Partea de Rotiri gratuite te avantajează:

  • Trei simboluri recompensează cu 6 învârtiri;
  • Patru semne speciale identice echivalează cu 8 rotiri;
  • Cinci caractere returnează 10 rotiri gratis.

Avantajul la casă pentru Golden Fish Tank este de 3,6 % sau 4, 1% în funcție de prezența caracteristicii Golden bet.

Golden Fish Tank – distracție la superlativ pe bani reali!

Video slot-ul Golden Fish Tank este o creație captivantă a celor de la Yggdrasil. Pentru efecte maxime la câștig, încearcă-l într-un cazino, cu mize pe bani reali!

Video