Gonzo’s Quest

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5
RTP 96%
Pariu minim 0.01 (2)
Runde gratuite Yes

Netent lansează hit-uri încă de la înființare, iar Gonzo’s Quest deja a intrat în legendă. 20 de linii plătitoare, 5 role, RTP de 96%, tematica de explorare și multe șanse de creștere a posibilelor câștiguri. O aventură care abundă în animații spectaculoase, sunete delicioase, totul fiind prezentat la un nivel grafic excepțional. 

Acest video slot încă stârnește pasiuni printre jucătorii din orice cazinou. Delectează-te cu Gonzo’s Quest online și bucură-te de posibilitatea de a câștiga până la 95,000 de monede!

Caracteristici Gonzo’s Quest online

În Gonzo’s Quest slot o să ai parte de caracteristici unice, care îți vor multiplă mizele. Multiplicatorii sunt acordați atunci când are loc o Avalanșă, iar efectele sunt admirabile la nivel de câștiguri:

  • Prima Avalanșă vine cu 1x multiplicatori (3x în timpul Învârtirilor gratuite);
  • Cea de-a doua Avalanșă îți acordă 2x multiplicatori (6x la Rotirile gratuite);
  • Cea de-a treia Avalanșă te recompensează cu 3x multiplicatori (9x la Rotirile Gratis);
  • Cea de-a patra Avalanșă (și următoarele) îți bonifică valoarea câștigului cu 5x (15 x la Învârtirile Gratuite).

Simbolul Wild este redat sub forma unui semn de întrebare pe o gravură azteca. Sesiunea de jocuri gratuite este declanșată de un simbol auriu, cu specific amerindian (ceea ce îți aduce 10 rotiri gratuite). Poți miza între 0,20 și 50 de monede la Gonzo’s Quest; fiecare mască (simbol din joc) îți oferă de la 50 și până la 2500 de monede.

Șanse mai mari de câștig la Gonzo’s Quest

Runda de învârtiri gratuite nu vine doar cu zece rotiri, ci și cu alte rotiri gratuite adiționale. Acest lucru înseamnă șanse în plus la câștig. Nu uita că avantajul la casă este de 4%, volatilitatea slotului fiind medie.

Gonzo’s Quest– maxi distracție virtuală pe bani reali!

Gonzo’s Quest a fost una dintre primele video sloturi Netent care au cucerit piața de jocuri. Poți obține până la 95,000 de monede, dar ceea ce contează, mai mult decât orice: te vei distra nelimitat cu Gonzo’s Quest online!

Video