Hansel and Gretel

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 9
Role 5
RTP 96.71%
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Netent a lansat în 2017 o transpunere a poveștii pentru copii în format de video slot. 10 linii plătitoare, 5 role, un RTP de 96, 7% și un premiu de 80,000 de monede. Hansel and Gretel online se pliază pe stilul multor jucătorii, fiind un slot cu o grafică stilizată, animații și efecte audio captivante.

Caracteristicile video slotului Hansel and Gretel online

Pentru fanii seriei de jocuri Netent, acest slot nu face notă discordantă. Joci contra unui avantaj la casă de 3, 29%; valorile mizei sunt cuprinse între 0,10 și 200 de monede. Unul dintre punctele forțe din Hansel and Gretel slot este faptul că dispune de foarte multe învârtiri moca (10 standard și câteva extra). Simbolul Wild (căsuța roșie din turtă dulce) este la putere, iar variațiile sale ofere posibilități de multiplicare a câștigurilor.

  • Stacked Wilds oferă noi șanse de câștig, atât în jocul standard, cât și în variante Re-Spins;
  • Există 3 Bonusuri Aleatorii – Fairy Surprise (câștigi pornind de la cea mai mică linie plătitoare, dacă nu ai reușit niciun câștig), Fairy Wonder Spin (între 5 și 9 simboluri Hansel and Gretel apar pe ecran pentru o singură învârtire) și Fairy Wild Spin (primești 2 role cu simboluri Wild);
  • Bonus Instant Cash – câștigi între 10x și 20x miza plasată;
  • Bonus Rotiri Gratis – sunt adăugate 2 rotiri gratis (până la 16) pentru fiecare cufăr care apare pe ecran);
  • Bonus Candy House – câștigurile sunt multiplicate prin alegere a 3 dulciuri, în această rundă de tip Click & Pick.

Se poate obține până la de 400x miza jucată, așa că optează pentru un cazino legitim și bucură-te de Hansel and Gretel online!

Care sunt șansele de câștig la Hansel and Gretel slot?

Volatilitatea jocului este medie, așa că șanse de câștiguri există. Poți câștiga cel mai ușor atunci când ești în runda Candy House. Oportunitățile de câștig sunt ridicat și în runda Instant Cash.

Hansel and Gretel – surprize dulci sub formă de premii variate!

Pentru fanii sloturilor Netent, Hansel and Gretel este un reper de video slot de top. Este un joc ca la aparate recreativ, așa că, te vei distra pe cinste atunci când îl vei juca!

Video