Jungle Spirit: Call of the Wild

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 243
Role 5
RTP 96.47%
Pariu minim 0.2 (100)
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

Fanii Netent au fost extaziați de Jungle Spirit: Call of the Wild. Acest joc la aparate cu 1024 de moduri de câștig (243 linii plătitoare), 5 role, RTP de 96, 47% și un premiu de 770,000 monede chiar impresionează. Adaugă animațiile de calitate superioară și o volatilitate medie/mare și știi de ce vei juca Jungle Spirit: Call of the Wild online!

Câștigi sau nu la Jungle Spirit: Call of the Wild?

Joci contra unui avantaj la casă de 3, 53%; modul cu 243 de linii plătitoare se transformă într-unul de 1024 de șanse de câștig. Beneficiezi de rotiri gratis:

  • 4 – simbolurile plătitoare se transformă în Tigri;
  • 8 – simbolurile câștigătoare devin toate Elefanți;
  • 12 – simbolurile cele mai valoroase se transformă în Urși;
  • 16 – simbolurile valorice superioare devin Crocodili;
  • 20 – simbolurile câștigătoare se transformă în Șerpi.

În plus, mai ai parte de caracteristica Symbol Expansion (simbolurile marcate de fluturi acoperă rola, devenind un simbol câștigător uriaș) și caracteristica Butterfly Boost (aleatoriu, fluturii acoperă între 1 și 5 simboluri oferindu-ți un câștig asigurat).

Sfaturi de jucat Jungle Spirit: Call of the Wild online

Mizele sunt între 0,20 și 100 de monede, volatilitatea jocului fiind medie/mare. Jungle Spirit: Call of the Wild slot este un joc de cazino câștigător. Nu joci degeaba, mai ales că dispui de o multitudine de moduri de câștig. Lipsește simbolul Wild, așa că simbolul Scatter (Florea de Lotus) îți mărește câștigurile.

Jungle Spirit: Call of the Wild slot – distracție fără frontiere!

Alege un cazino recomandat (mai ales dintre cele care oferă bonusuri consistente și jocuri de top) și joacă Jungle Spirit: Call of the Wild slot. Șansele de câștig sunt peste medie, chiar dacă toate acele câștiguri mari se lasă așteptate. Netent a creat un joc la aparate impresionant, ce trebuie încercat de jucătorii pasionați de provocări!

Video