Legacy of Egypt

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
Linii de plată 30
Role 5
RTP 96%
Pariu maxim 90
Pariu minim 0.3
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Prezentat jucătorilor de cazino în 2018, acest video slot de la Play’n Go rezonează cu tot ceea ce înseamnă bogăție. De altfel, tematica (inspirată de aventurile în Egiptul de odinioară) este axată pe descoperirea celor mai interesante moduri de a câștiga.

30 de linii plătitoare, 5 role, un RTP de 96, 5% și un câștig potențial de 450,000 de monede – ce îți poți dori mai mult? Desigur, nu trebuie uitată nici grafica și partea sonoră din Legacy of Egypt slot, care sunt la un nivel superior.

Caracteristici Legacy of Egypt slot

Se pot plasa mize între 0,30 și 90 de monede, câștigul maxim fiind de 450,000 de monede. Legacy of Egypt este un slot în care abundența în câștiguri te va face să tot tragi de manetă. Simbolul Wild este un scarabeu, iar simbolul Scatter este reprezentat sub forma unei piramide.

  • Două simboluri Scatter generează runda bonus Pyramid (în timpul rotirilor gratuite);
  • Se aplică multiplicatori de la 2x și până la 10x;
  • Opțiunea Wheel of Gods generează 8 Rotiri Pyramid;
  • Se aplică același număr de multiplicatori.

Legacy of Egypt nu este recomandat jucătorilor fără experiență la cazino, făcând parte din categoria de jocuri cu un risc mare (datorită volatilității ridicate).

Crește-ți șansele de câștig la Legacy of Egypt

Opțiunea Wheel of Gods te poate ajuta să răzbați prin acest labirint de încercări. Volatilitatea jocului este mare, iar avantajul la casă este de 3,5%.  Așadar, utilizarea opțiunii care îți oferă Învârtiri gratuite este soluția (începi cu 3 mocaciuni, iar valoarea care se poate ajunge este de 20 de rotiri gratuite). Iar partea bună este că vin și multiplicatori (până la 10x).

Legacy of Egypt online – hiper câștiguri și atmosferă fantastică!

Pentru cei pasionați, dornici și înnebuniți după istoria Egiptului, Legacy of Egypt este ideal de jucat. Mai ales că 450,000 de monede sunt un bun motivator pentru a începe să explorezi acest video slot Play’n Go!

Video