Lucky Lady`s Charm

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot

Green Tube le-a pregătit jucătorilor de cazino un festin al norocului. 10 linii plătitoare, 5 role, un RTP de 97% și un premiu de 18,000 de monede. Lucky Lady`s Charm online are toate caracteristicile unui video slot remarcabil. Tematica este inspirată din poveștile despre destin și noroc, iar atmosfera acestui slot re-creează totul la un nivel fabulos.

Caracteristici Lucky Lady`s Charm slot

Mizele plasate sunt între 0,40 și 40 de monede, iar simbolul Wild este reprezentat de Doamna în Verde. Așa cum era și normal, valoarea cea mai mare a câștigurilor o dă chiar acest simbol (9000 de monede). Scatter-ul este globul prins între două mâini, iar citirea corespunzătoare a viitorului îți aduce 5000 de monede. În Lucky Lady`s Charm slot, cinci elemente identice înseamnă bani pentru jucători:

  • Între 100 și 200 de monede pentru 9, 10, J și Q;
  • Între 125 și 250 pentru K și As;
  • Între 250 și 500 de monede pentru Trifoiul Norocos și Bănuțul Destinului;
  • Între 400 și 800 pentru Potcoavă;
  • Între 750 și 1000 de monede pentru Gărgăriță și Poțiunea Misterioasă.

Pentru cei interesați de un video slot care să le oferă o multitudine de provocări Lucky Lady`s Charm este jocul ideal. Mai ales că primești până la 15 învârtiri moca, care nu sunt simple, ci sunt purtătoare de multiplicatori 3x.

Cum să poți câștiga la Lucky Lady`s Charm online?

Volatilitatea acestui slot este medie/mare, avantajul la casă fiind de 3%. Multe jocuri ca la aparate de la Green Tube beneficiază de runda Gamble. Este o șansă în plus pentru jucător de a-și dubla câștigurile. Free spins (15) sunt cele mai benefice, dat fiind faptul că în cazul multiplicatorului maxim (3x), valoarea câștigului poate fi de 2700x miza.

Lucky Lady`s Charm – influențează-ți norocul, destinul și șansele de câștig!

Lucky Lady`s Charm este popular nu doar pentru că este un mix între bunul gust al graficii și atenția pentru detalii. Ci și pentru că poți să ai parte de super distracție, precum și de câștig!