rom
Star Star Star Star Star

Magic Love

Play Real

Dacă vă place să jucaţi jocuri casino online gratis în stil retro și după părerea Dvs acestea sunt cele mai oneste dintre toate, atunci puteți da start unui asemenea slot intitulat Magic Love.

Descrierea mașinii de joc Magic Love

Acest joc ca la aparate de la NetEnt vă face să plonjaţi în lumea în care domneşte dragostea. Jocul va fi pe placul tuturor, deoarece design-ul unic şi câştigurile frecvente vor atrage atenţia şi vor interesa fiecare utilizator.

Beneficiile slotului Magic Love

Pentru început, ar trebui de acordat ceva atenție aspectului grafic al jocului. Aceasta este executat în așa fel încât să te simți ca fiind într-o sală imensă de cazino. Partea de sus a slotului este decorată cu inimioare roz, iar în partea de jos se află butoanele cu ajutorul cărora poți regla rotația tambururilor. Jocul dispune de trei role și opt linii de plată. Poți paria monede cu valoarea nominală de 10 și 20 de cenți, iar pe o singură linie se pot paria până la opt monede simultan. Jackpot-ul de 2.000 de credite este oferit în cazul în care pe ecran apar nouă simboluri de maşini de lux. Magia iubirii face minuni. Aceasta poate captiva și fascina pe oricine și deasemenea poate recompensa cu generozitatea sa pe cel ce merită. Nu amâna, încearcă slotul Magic Love şi poate anume tu vei fi norocosul care câştigă marele Jackpot !