Matsuri

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 25
Role 5
RTP 96.17%
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Play’n GO a creat în 2017 un slot aproape perfect: 25 de linii plătitoare, 5 role, RTP de 96, 17%, o temă din lumea asiatică și un premiu de 300,000 de monede. Impecabil din punct de vedere vizual și audio, Matsuri slot te va atrage într-o lume încântătoare și relaxantă!

Caracteristicile slotului Matsuri online

Multe jocuri Play’n GO ating performanțe la nivel de cazino. Dar, parcă niciunul nu este atât de atractiv precum Matsuri. Mizezi între 0,25 și 100 de monede, împotriva unui avantaj la casă de 3, 83%. Simbolurile Expanding Wilds adaugă un plus de valoare gameplay-ului, dar și câștigurilor. Simbolul Wild este o lampă cu ornamente, iar simbolul Scatter este o mască de festival.

  • Începi cu opt Rotiri gratis, ca urmare a declanșării rundei free spins;
  • Fiecare simbol Scatter adaugă încă două free spins; maximul este de douăzeci de free spins;
  • Runda bonus Kingyo Sukui – chestia cu peștișorul de aur este pe bune, iar în Matsuri online se verifică din plin (prinde peștișorii de aur și câștigi premii).

Și celelalte simboluri plătesc la un nivel excelent, aproximativ 12x sau 15x, în funcție de miza plasată. Joacă în orice cazino Matsuri și convinge-te de ce este un joc la aparate pe termen lung!

Cum să câștigi la Matsuri online

Să nu te surprindă dacă vei obține câștiguri de 500x sau 3000x miza plasată; acest lucru se datorează faptului că Matsuri slot este conceput cu o volatilitate mare. Chiar dacă este ceva mai greu de câștigat, atunci când se întâmplă, merită așteptarea.

Matsuri slot – spectacol pe toate liniile!

Matsuri slot de la Play’n GO este un joc care se apropie de perfecțiune. De la atmosferă și până la câștiguri, cei care îl joacă se vor bucura de momente unice, așa că îl poți juca și tu pentru a te distra la maxim!

Video