Mystery Joker

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 5
Role 3
RTP 96.98%

Play’n Go a lansat în 2014 un nou clasic în materie de sloturi: Mystery Joker. 5 linii plătitoare, 3 role, un RTP de 96,98% și un pot de 600000 de monede sunt suficiente pentru a atrage orice jucător de cazino. Inspirat din jocurile cu fructe, acest clasic popular dispune de multiplicatori, așa că șansele de câștig sunt consistente. Integrat cu ușurință în selecția de jocuri Plya’n Go, Mystery Joker online oferă nu doar relaxare, ci și oportunități reale de câștigi celor care îl încearcă!

Caracteristici Mystery Joker online

Nu există simbolul Wild, în acest slot clasic, dar simbolul Scatter este la datorie, ca în multe jocuri clasice, cu fructe. Simbolul Scatter este pălăria de clown, care intră nu doar în combinația ce îți garantează rotiri gratuite (la trei simboluri), ci și în runda bonus Mystery Win. 

Mizele plasate în Mystery Joker slot sunt între 0,20 și 100 de monede. Alinierea celor cinci simboluri identice (combinația câștigătoare devenită clasică) îți oferă:

  • Cireșele/Lămâile recompensează cu 10 monede;
  • Prunele remunerează cu 30 de monede;
  • Clopoțeii oferă 40 de monede;
  • Stelele recompensează cu 50 monede.

Valorile de mai sus sunt acordate doar la parierea minimă; sumele de recompensare cresc la mărirea mizei. Nu sunt multiplicatori în Mystery Joker, dar poți face bani din învârtirile gratuite.

Cum să-ți maximizezi șansele de succes la Mystery Joker

Avantajul la casă este de 3,02%, volatilitatea medie, iar câștigurile pot ajunge rapid în buzunarele jucătorului. Șansele de câștig se învârt în jurul celor zece rotiri gratuite, pe care le primești în runda bonus, deschisă de simbolul Scatter (se poate ajunge până la 50 de învârtiri gratis).

Cum jocul este simplu, grafica și sunetele nu fac decât să-l completeze într-un sens favorabil, ceea ce nu te distrage de la scopul principal: cele 600000 de monede. Iar runda Mystery Win îți poate aduce până la 100 de monede, așa că, poți face bani ușor în Mystery Joker slot!

Mystery Joker slot – clasic, dar spectaculos!

Mystery Joker se evidențiază printre alte jocuri de cazino tocmai prin simplitatea să și posibilitățile mari de câștig. Joacă-l și tu și o să înțelegi de ce sloturile clasice domină topurile din cazinouri!

Video