Pearl Lagoon

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5
RTP 96.88%
Runde gratuite Yes

Lansat de Play’n Go ca un competitor pentru alte jocuri similare în privința conceptului, Pearl Lagoon este un video slot de sine stătător. Oferă multiple opțiuni bonus, 20 de linii plătitoare, 5 role, un RTP de 97% și un jackpot de 5000 monede. Tematica este inspirată din misterele vieții maritime. Pearl Lagoon slot este perfect pentru a combina relaxarea cu oportunitățile de câștig!

Caracteristici Pearl Lagoon slot

Plasarea de mize este realizată în limita 0,20 și 25 de monede, iar valoarea mizei influențează câștigul ulterior. Trebuie să știi că există o serie de multiplicatori (care ajung până la 6x), ceea ce îți facilitează sporirea câștigului. Alinierea a cinci semne identice pe ecran echivalează cu obținerea de câștiguri în valoare de:

  • 5000 monede – Delfinul Wild;
  • 250 monede – grupul de Trei Peștișori/Peștișorul Auriu;
  • 200 monede – Scoica Scatter;
  • 500 monede – Căluțul de Mare;
  • 750 monede – Crabul/Broasca Țestoasă.

Simbolul Scatter este redat sub forma unui Delfin, în timp ce simbolul Scatter este frumos desenat ca o Scoică cu Perlă. Nu există o rundă Bonus, dar jucătorul poate obține până la 15 Învârtiri gratuite (cu multiplicator 3x). 

Trebuie reținut faptul că, drept urmare a re-declanșării Rotirilor Gratis, cuantumul acestora poate ajunge până la 60. Puține jocuri de cazino se pot laudă cu atât de multe învârtiri gratuite acordate jucătorilor!

Cum să câștigi bani reali din adâncuri cu Pearl Lagoon

Avantajul la casă este de 3, 12%, voltilitatea fiind medie; șansele tale la obținerea de câștiguri în mod constant poartă numele de Învârtiri gratuite (15 până la 60) și multiplicatori(6x). Desigur, runda Gamble este un bonus care îți oferă posibilitatea de dublare/cvadruplare a câștigurilor, fiind vorba despre pură inspirație.

Pearl Lagoon – bani reali peste tot, în adâncul Oceanului!

Joacă în cazino Pearl Lagoon, răsfață-te cu o grafică de calitate și cu sunetele oceanului, în timp ce câștigi premiile puse-n joc de Play’n Go!

Video