Plenty on Twenty

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5
RTP 95.61%

Green Tube a repoziționat sloturile clasice pe un trend popular prin crearea Plenty on Twenty online. 20 de linii plătitoare, 5 role, RTP de 95, 61% și mult umor – toate acestea se regăsesc în video slotul în care fructele banale au prins viață.

Plenty on Twenty se remarcă la nivel de animație și grafică a simbolurilor, chiar dacă câștigurile nu rup gura târgului. Măcar, te vei distra și te vei binedispune, atunci când îl vei juca într-un cazino cu bani reali!

Caracteristici Plenty on Twenty online

Miza pe linie este între 0.01 monede și 0,10 monede, fără multiplicatori și runde bonus. Conceptul Gree Tube și-a păstrat ideea de bază din alte jocuri cu tematică similară, doar că, la nivel de reprezentare, simbolurile-fructe sunt mult mai pline de viață și mai colorate.

Simbolul Wild este un Șeptar roșu și cu niște adidași în picioare, în timp ce simbolul Scatter este o Stea Galbenă, care zâmbește larg. Alinierea a cinci simboluri identice pe linii rezultă în combinații care ii oferă jucătorului diverse câștiguri în valoare de:

  • 1000 monede – simbolul Scatter;
  • 100 monede – simbolul Wild;
  • 10 monede – Cireșele Dințoase/Lămâia Sexy/Portocala Săltăreață;
  • 20 monede – Prunele cu Ochelari de Soare/Pepenii Cu Dinți Lați;
  • 40 monede – Clopoțelul Dansator.

Nu avem rundă de Învârtiri Gratuite, așa cum nu există nici multiplicatori ori rundă Bonus.

Cum să-ți maximizezi șansele la Plenty on Twenty slot

Cu o volatilitate medie și un avantaj la casă de 4, 39%, în Plenty on Twenty trebuie să lași norocul să joace pentru tine. Ceea ce poți face este să îți dozezi bugetul așa cum trebuie, ca să poți plasa mize rezonabile. În rest, șanse de câștig sunt, așa că joacă-l într-un cazino cu bani reali.

Fructele sunt amuzante și îți oferă bani reali!

Plenty on Twenty este amuzant (modul de rotire este haios), iar posibilitățile de a face bani sunt și ele peste medie. Un slot clasic, cu linii moderne, ideal pentru relaxarea de weekend!