Power Stars

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 95.54%
Pariu maxim 100
Pariu minim 0.4
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

Power Stars este un concept creat și  lansat de Green Tube (divizie a gigantului dezvoltator de jocuri de casino Novomatic) în anul 2008. Jocul are 5 role și 10 linii (nu sunt fixe). Tematica jocului este simboluri cu frute, o temă clasică în materie de păcănele. Joacă Power Stars slot cu un câștig de 60,000 monede!

Cum să joci Power Stars online!

Precum toate păcănelele Novomatic, Power Stars vine cu un concept inovativ. În lipsa multiplicatorilor și rotirilor gratuite, tot beneficiezi de o mulțime de surprize care îți pot crește câștigurile. Totuși, amintește-ți că acest produs Green Tube are o volatilitate medie spre mare (valoarea câștigurilor este ridicată, dar acestea nu se obțin atât de ușor). Steluța Galbenă te va acapara ca simbolul Wild, care are același veșnic rol de simbol de înlocuire pentru acest slot (pe toate pozițiile). Chiar dacă lipsește simbolul Scatter, tot te vei bucura de câștiguri importante (la cinci simboluri similare):

  • lămâile și cireșele vin cu 500 monede;
  • prunele și portocalele te ajută cu 750 monede;
  • strugurii și pepenii contribuie cu 1000 monede;
  • clopoțeii sună a 2500 monede;
  • șeptarii vin cu 5000 monede.

Mizele sunt de 0, 30 și 30 de monede pe linie. Optează pentru a-l juca într-un cazino licențiat și vei beneficia de posibilități mărite de câștig!

Cum să câștigi la Power Stars slot!

Rata de câștig pentru un jucător este 95, 54%, așa că ai șanse acceptabile să reușești câteva combinații câștigătoare. Alege un cazino care pune la bătaie bonusuri fără depozit, pentru recomandări sau pentru verificare identității (alături de consacratul bonus de întâmpinare) pentru extra șanse de câștig.

La fel de bune sunt și platformele online cu bonificații de rotiri gratis pentru Power Stars. Dublarea câștigurilor se face cu opțiunea Gamble (indică corect culoarea cărții, pe roșu ori negru, fiindcă ai șanse de izbândă de 50%).

Green Tube a creat un joc alert și care se încadrează în tema clasică a fructelor.  Beneficiezi de opțiunea de dublare a banilor mizați (funcția Gamble) și de pot-ul de 60,000 monede. Valoarea mizelor este accesibilă (0,30-30/linie), așa că Power Stars slot se potrivește oricărui tip de jucător. Doar alege-ți un cazino și începe să joci Power Stars online!