rom

Safari Madness

Play Real

Doreşti să vizitezi savana africană ? Atunci este timpul cum nu se poate mai potrivit pentru a pleca într-o călătorie interesantă.

Aparatul de jocuri de noroc online Safari Madness

Tigri și lei, elefanți și rinoceri, struți și hipopotami – acestea și multe alte animale se vor întâlni în drumul turiștilor care s-au decis la o astfel de călătorie riscantă. Dar nu este necesar de a mearge în Africa pentru noi emoții și impresii. Net Entertainment oferă un tur fascinant în Etiopia cu ajutorul mașinii de jocuri aparate de noroc Safari Madness.

Caracteristicile jocului ca la aparate Safari Madness

Să joci sau să nu joci ? Categoric, da ! La urma urmei, când vei mai avea şansa de a face o astfel de călătorie on-line ? Te așteaptă animalele de pradă periculoase, care se ling văzând autobuzul cu turiști, antilopele timide, elefanții enormi scăldându-se în râu, crocodilii care se bronzează pe plajă la soare și dispar instantaneu în apă la cel mai mic zgomot. Slotul Safari Madness este cu adevărat periculos, iar cufundarea în atmosfera acestui joc captivant te face să uiți totul. Grafica este asemănătoare unor desene animate în care tu eşti personajul principal – vânător, turist sau călător, iar efectele sonore distractive crează iluzia unei aventuri adevărate. Această călătorie pe continentul fierbinte îţi va lasa o mulțime de impresii şi emoţii positive.