Sakura Fortune

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 40
Role 5
RTP 96.61%
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Povestea construită în 2017 de Quickspin le oferă jucătorilor nu doar adrenalină și acțiune, ci și numeroase oportunități de câștig. Sakura Fortune online are 40 de linii plătitoare, 5 role, un RTP de 96, 58% și un jackpot de 950x valoarea mizei totale.

În plus, la nivel grafic și audio, Sakura Fortune slot se evidențiază prin liniile caracteristice ale temei inspirată din poveștile japoneze cu luptători.

Sakura Fortune online – caracteristici

Se pot plasa mize între 0,20 și 100 de monede, dar, având în vedere că discutăm de o volatilitate mare, mai bine mizează pe sume mai mici pe mai multe linii. Simbolul Wild este tânăra luptătoare îmbrăcată în chimono roșu. Totodată este și simbolul Scatter, așa că beneficiile sunt duble la apariția acesteia.

Runda de Rotiri gratuite este declanșată la apariția simbolului Bonus (un evantai); mai există și caracteristica de Re-Învârtire (la apariția a două simboluri Wild Expanding). Alinierea în formule de cinci simboluri identice (la miză maximă) oferă următoarele câștiguri:

  • Împăratul vine cu un premiu de €1000;
  • Împărăteasa te recompensează cu €500;
  • Luptătorul îți dăruiește €300;
  • Dragonul de Jad și Statuetă Verde vin cu €200;
  • Monezile de Aur și Argint te recompensează cu €125;
  • Monezile de Bronz și Cupru îți dăruiesc €100.

În general, valoarea câștigurilor este de 50x/80x, mai ales dacă apare simbolul Wild. Alege-ți un cazino unde să joci pe mize reale, dacă îți dorești acel plus de aventură!

Sporește-ți șansele atunci când joci Sakura Fortune slot

Volatilitatea acestui video slot Quickspin este mare, așadar, greu pentru cei cu buget mic. Avantajul la casă este de 3, 39%, iar caracteristica Mystery Nudge mai rău de încurcă (nu-ți oferă deloc avantaje). Singura opțiune de ajutor este caracteristică de Învârtiri gratuite (7 rotiri).

Sakura Fortune – intrigă, câștiguri și distracție la superlativ!

Sakura Fortune se remarcă dintre alte jocuri casino tocmai pentru că este un video slot aparte. Cu un nivel grafic și animații de calitate, valoarea acestuia este dublată de câștigurile care pot fi obținute. Descoperă misterul luptătoarei florii de cireș jucând Sakura Fortune online!

Video