Secret of the Stones

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
Role 5
RTP 96.72%
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Netent a creat în 2017 unul dintre cele mai stilizate jocuri pentru cazino. Secret of the Stones este o combinație vizuală și audio care încântă. Animațiile sunt optimizate pentru a captiva atenția într-un video slot inspirat dintr-o tematică de fantezie. 

25 linii plătitoare, 5 role, un RTP de 96, 7% și oportunitatea parcurgerii unei povești încântătoare.  Secret of the Stones slot promite din toate punctele de vedere, iar premiul de 356320 monede este un motiv în plus pentru a-l testa!

Caracteristici joc Secret of the Stones

Mizează între 0,25 și 125 de monede, într-un joc în care simbolurile sunt meșteșugite la mare artă. Simbolul Wild (Figura Bătrânului Mag) se transformă în Expanding Wild (druidul apare în întregime). În runda de Rotiri Moca mai primești încă două modele de simbol Wild (o cucuvea și un cerb), care sunt superb stilizate.

Simbolul Scatter este Stejarul, copacul vieții în viziunea druidă, acesta oferindu-ți până la zece rotiri gratuite. Formulele de cinci simboluri identice îți recompensează eforturile după cum urmează:

  • 10, V, D, R și As – 50/75/100/125 și 150 de monede;
  • Șarpele -200 de monede;
  • Lupul – 300 de monede;
  • Bivolul – 500 de monede;
  • Cucuveaua – 750 de monede;
  • Cerbul – 1250 de monede.

Runda Bonus (apare la alinierea a trei simboluri Scatter) îți aduce atât Rotiri Gratuite, cât și multiplicatori (1x/2x). Secrets of the Stones este printre puținele jocuri de cazino de care nu te plictisești!

Poți câștiga mega premiul Secret of the Stones?

Runda Bonus este cheia acestui slot Netent: pur și simplu abundă în rotiri gratis. Ai douăzeci de pietre la îndemână, toate oferindu-ți un premiu. Pe lângă cele zece învârtiri gratis, mai poți câștiga încă 10; alături de aceste mocăciuni, primești și multiplicatori la câștig (1x/2x). Iar simbolul Wild devine Extra Wild (Druidului i se adaugă Cerbul și Cucuveaua).

Secret of the Stones – video slot Netnet la superlativ!

Secrets of the Stones (de la Netent) are tot ceea ce îi trebuie pentru a fi de top: premiu super mare (peste trei sute cinci zeci de mii de monede), variație în bonusuri și acțiune din plin. Joacă în cazino acest mega video slot!

Video